Officielle ture

Har du brug for inspiration til en cykeltur? Med tiden vil der her komme turforslag fra Cyclistics udvalgte samarbejdspartnere, som kender lokalområdet og kan stå inde for turen.

De officielle ture er opdelt i de landsdele de krydser. Når en tur som Hærvejen, der løber på langs af Jylland, vil den, når den bliver lagt ind, derfor kunne findes i både Nordjylland, Midtjylland, og Sydjylland.

Ud over regioner er alle officielle ture er registreret i sværhedsgrad, længde og om de er egnede for racercykler, bakkede eller børnevenlige. Så kan du lettere finde frem til de turforslag som passer dig.

Når du har udvalgt en tur, kan du selv justere den ved at trække ruten ud til et andet forløb, tilføje seværdigheder eller andre via-punkter og så genberegne ruten så den fører alle de rigtige steder hen.

Når ruten er optimal, kan du gemme den blandt dine egne ruter - og på den måde have den lige ved hånden når du skal bruge den.

Du kender flere gode ture

Er du tilknyttet en turarrangør eller et turistbureau, kan du få dine ture føjet til de officielle ture ved at kontakte cyclistic@dcf.dk.

En officiel tur har en kort beskrivelse på dansk, tysk og engelsk og der er mulighed for at tilføje et billede med billedtekst samt et link til mere information.